tropa

Ejeren af Tropa, Niels Uth, holder af simplicitet.

Simplicitetens direkte natur harmonerer med afsenderen og hans ydelser: hans dedikation, villighed og forretningstransparens. Det stramme udtryk kombineret med en kontrastfuld og lys farvepalet beskriver afsenderen som en nyhed på markedet: forankret i traditionel viden og erfaring men udfoldet i nytænkning og energi.

Med dette som udgangspunkt har jeg designet og kodet hjemmesiden. Sitets topgrafik er bygget af svag gradient som nænsomt fremhæver fingeraftrykket. Dette symboliserer det særlige kvalitetsmærke, Tropa's leverencer er i besiddelsen af. Forsiden danner overblik over Tropa's ydelser. Undersider består af ydelsens forklaring og relevante artikler. Dette site vil løbende blive opdateret med flere artikler og emner.

Status: online
www.tropa.dk
www.tropa.co
"Tropa yder en grundig og ærlig rådgivning omkring patenter,
brugsmodeller samt varemærker og design.

Det vigtigt at understrege, at patentering kan være en utrolig dyr affære, og at det derfor er vigtigt at informere om, at man kun skal patentere, hvis opfindelsen har et kommercielt potentiale. Mange opfindere har ikke særlig stor erfaring med, hvor dyrt det er at produktudvikle og vælger at patentere deres opfindelse meget tidligt i forløbet.

Udfordringer bliver således, at kunne patentere en ide, som sandsynligvis kommer til at ændre karaktermens den videreudvikles. I sådanne tilfælde skal man overveje, om det er bedre at modne ideen og vente med at patentere ideen, til produktet har den form, der svarer til det produkt, man ønsker at lancere. "

Læs mere om Tropa
Tropa hjemmeside, forside
Tropa hjemmeside, forside grafik
Tropa hjemmeside, underside, ydelse
Tropa hjemmeside, underside, artikel
forside
Som led i opgaven har Trianglon også leveret design af logo, visitkort, brochure og brevpapir. Se præsentation af Tropa's identitetspakke!
se flere

TRIANGLON

Skt. Anna Gade 23 8000 Århus C

Bank: Middelfart Sparekasse

Konto: 1687 3231150217

CVR: 26 28 98 31

kontakt

Mit navn er Alex.

Jeg har designet siden 2000
og driver denne selvstændige
virksomhed i fritiden, da jeg også er
i fast ansættelse i øjeblikket.

For de organisationer, som kan leve
med mine skæve arbejdstider,
leverer jeg fuldt professionelle
løsninger af høj kvalitet,
til en overkommelig pris.