shop og cms galleri

DanDomain shop

DanDomain Shop er lige så stille blevet mere og mere populære hos virksomheder, der enten lige er startet op eller gerne vil prøve sig frem med online handel. Det skyldes primært, at prisen, i sammenligning med andre, ligger på et rimeligt niveau. Samtidigt giver systemet alle de gængse administrations- og betalingsmuligheder, man har brug for.

Jeg har fortrinsvis lavet implementering af design, som tager udgangspunkt i DanDomains egne templates. Det er mest omkostningsvenligt og giver et tilfredsstillende resultat.

I nedenstående eksempler kan du se, at løsninger opbygget af ensplacerede elementer faktisk ikke ligner hinanden. Et design med personlighed kan gøre mirakler. Hermed ikke være sagt, at du for eksempel ikke kan få en skabelon med indkøbskurv i bunden og så videre. Jeg har brugt det samme udgangspunkt for alle nedenstående shops af den simpel grund, at jeg mener, det er den mest optimale opdeling og placering af funktioner, sammenlignet med andre eksisterende skabeloner. Andre kombinationer er naturligvis også mulige.

Du er meget velkommen at sende en uforpligtende forespørgsel. Hvis du har brug for mere information, kan du læse hvordan sådan et projekt typisk vil forløbe.

SimpleNet CMS

SimpleNet CMS er et enkelt og brugervenligt system, der gør det nemt at holde din hjemmeside ajour. Systemet har en del standardmoduler blandt andet søgefunktion, nyheder, kalender, forum, brugerstyring og extranet med mere. Har du særlige ønsker, kan systemet videreudvikles efter behov.

Priserne for selve systemet begynde r på kr. 10.000,- . Hjemmesiden optimeres til søgemaskiner for øget tilgængelighed i for eksempel Google, og der kan knyttes flere sprog til samme løsning.

Der er delte meninger om hvilken CMS, der er den bedste. Det kommer simpelthen an på, hvad du skal bruge det til. Nogle har begrænset budget og vælger dermed Opensource, mens andre vil betale betragtelige summer for et CMS, som kan kobles på deres eksisterende systemer, og som de føler er mere fremtidssikret. SimpleNet CMS ligger et sted midt imellem.

Et CMS skal være nemt at bruge. CMS-leverandøren skal være til stede og være en god medspiller. Allan Flamand, som er udvikler og distributør af SimpleNet CMS, har en baggrund fra Arkitektskolen i Århus i brugervenligt grænsefladedesign. Vi har tidligere arbejdet sammen, så vi kan garantere et uproblematisk forløb.
FantomBike e-comerce solution
DanDomain Shop: Outlet Shopping
DanDomain Shop: Outlet Shopping
DanDomain Shop: Rotordiscen
DanDomain Shop: Daarskab
DanDomain Shop: TransMedia
Prestashop e-comerce: Jeva
SimpleNet CMS: Kalø Golfklub
SimpleNet CMS: Speciallæge i Ortopedisk Kirurgi Kjeld Søballe
SimpleNet CMS: Lundbeckfond Center
DanDomain Shop: ITH Trading
DanDomain Shop: E-TECH
forside

TRIANGLON

Skt. Anna Gade 23 8000 Århus C

Bank: Middelfart Sparekasse

Konto: 1687 3231150217

CVR: 26 28 98 31

kontakt

Mit navn er Alex.

Jeg har designet siden 2000
og driver denne selvstændige
virksomhed i fritiden, da jeg også er
i fast ansættelse i øjeblikket.

For de organisationer, som kan leve
med mine skæve arbejdstider,
leverer jeg fuldt professionelle
løsninger af høj kvalitet,
til en overkommelig pris.