identitetsdesign galleri
Logo, visitkort, brevpapir, konvolutter, labels, skabelon til Powerpoint og Word, e-mail underskrift og hvad du ellers har brug for. Vi kan imødekomme dine behov, Hvad enten din virksomhed er ny og skal brandes udadtil, eller om du allerede er etableret, men har fået behov for et nyt pust til dine eksisterende materialer.

Udover trykklare PDFer, leverer jeg altid redigerbare versioner af alle filer. Det vil sige Adobe InDesign format for trykmaterialer og vektor filfomat for logo. Jeg hjælper med eventuelle senere opdateringer og lignende.
Jeg oplever ofte, at virksomheder ikke er i besiddelse af deres egne logoer i skalerbart format. Det kan være fordi, kundens reklamebureau er gået fallit eller af andre grunde er indisponibel. Ved at få den fulde pakke, risikerer du ikke at ende i samme situation.

Hvis du for eksempel også skal bruge logoet på firmabilen og på tøj, er det en fordel med en Pantone farvepalet. I tilfælde hvor du allerede har bestemt dig for et trykkeri, tager jeg gerne kontakt til dem for at afklare de spørgsmål, der kan dukke op.
Billeskovhus
Tropa
Cube Marketing
Lystrup Cykelmotion
Galleri Flamand
Innovisio
Fotografen.dk
BC Business Confidence
CONSULT-ING
E-TECH
Teater Joakim Vujic - hjemmeside design og kodning samt printdesign
forside

TRIANGLON

Skt. Anna Gade 23 8000 Århus C

Bank: Middelfart Sparekasse

Konto: 1687 3231150217

CVR: 26 28 98 31

kontakt

Mit navn er Alex.

Jeg har designet siden 2000
og driver denne selvstændige
virksomhed i fritiden, da jeg også er
i fast ansættelse i øjeblikket.

For de organisationer, som kan leve
med mine skæve arbejdstider,
leverer jeg fuldt professionelle
løsninger af høj kvalitet,
til en overkommelig pris.