hvad jeg selv siger siger...

Hvorfor skal jeg vælge Trianglon frem for en ”almindelig” designvirksomhed?

Det skal du heller ikke nødvendigvis. Hvis jeg kan se, at dit behov ikke dækkes optimalt hos mig, henviser jeg dig gerne til andre. Send mig en mail, så afklarer vi ret hurtigt dit behov. Tillid er vigtig for mig. Jeg oplever tit at kunder, der føler sig godt og ærligt behandlet, kommer tilbage.

For god ordens skyld vil jeg understrege, at ovenstående spørgsmål ikke stilles så ofte. Nu til dags er mennesker langt mere vant til et alternativt arbejdsliv uden for tidsrummet 8-16. I praksis betyder det ikke den store forskel for dig. Hvis du engagerer et ”almindeligt” bureau, bliver du en kunde blandt mange andre. Og din opgave løses blandt andre kunders opgaver. Det er sjældent, at du som kunde kan købe et bureau til eksklusivt at beskæftige sig med dig.

Jeg overbooker aldrig mig selv og beskæftiger mig som regel med én kunde ad gangen. Du får med andre ord min fulde opmærksomhed. I praksis betyder det, at du ikke skal vente længe på at få løst din opgave hos mig.

Hvad koster det?

Kort sagt så koster jeg cirka halvdelen af et ”almindeligt” fuldtidsbureau, men leverer samme kvalitet. Af den simple årsag at jeg ikke betaler for dyre lokaler eller bruge midler til marketing- og salgsarbejde. De fleste opgaver løses via mail eller over telefonen, da det passer bedre med de skæve arbejdstimer. Derfor betaler du som kunde heller ikke for rejseudgifter.

Hvordan foregår det?

  1. Når vi har afgrænset opgavens omfang, får du et specificeret tilbud, der indeholder pris samt betingelser og forklaringer, hvis det er nødvendigt. Du modtager tilbuddet i en mail, som også vedhæftes en version i PDF format.
  2. Hvis du er enig i tilbuddet, accepterer du klart og tydeligt i en svarmail. Denne mail er bindende på samme måde som en underskrift på en kontrakt. Udover bekræftelsen sender du mig dine data, så jeg kan bogføre dig som kunde. Yderligere info som f.eks. login til webhotel, shop administration eller lignende, kan du sende i samme mail.
  3. Hvis arbejdet består af design og implementering, får du altid designet til godkendelse inden implementeringen påbegyndes. Proceduren kan variere lidt alt afhængig af opgavens art. Du får altid tilsendt en specifik plan, så du ikke er i tvivl om forløbet.
  4. Ved opgavens afslutning faktureres jobbet. Normalt faktureres hele beløbet med en 14 dages betalingsfrist, men andet kan også aftales. Opgaver, som strækker sig over længere tid, kan blive delfaktureret efter aftalte perioder. Fakturaen sendes som vedhæftet PDF i en mail. Betaling indsættes på bankkontoen angivet i fakturaen. Skriv venligst fakturanummer på overførslen.

Historie

Trianglon er en sidebeskæftigelse, hvilket betyder, at jeg ikke reklamerer eller foretager salgsarbejde.

I mine fastansættelser inden for web- og industriel design har jeg været med til at levere løsninger til store danske virksomheder og internationale organisationer. På et marked med hård konkurrence har jeg stor erfaring med at producere forgangsløsninger, som udfordrer de underliggende teknologier til det yderste. Det kræver naturligvis er stort salgsapparat, dyrt teknisk fundament og en betragtelig mængde af kapital – noget som jeg aldrig ville kunne stable på benene ene mand. Men det betyder, at jeg i mit faste arbejde er med de steder, hvor udviklingen sker og får nogle erfaringer, som kommer mine kunder i Trianglon til gode.

Trianglon har en anden værdi for mig. Her er jeg ofte med helt fra start og hjælper kunden med at opbygge en identitet til nystartet virksomhed, at komme på nye markeder via nye tiltag som for eksempel online handel eller er med til at revitalisere og tune virksomhedens visuelle udtryk.

Nogen siger, at det ikke er muligt både at blæse og have mel i munden. Men jeg synes, at kombinationen mellem ansættelse i en stor veletableret virksomhed og samtidig drive selvstændig bibeskæftigelse gør, at jeg får lov til at spænde vidt.

View Aleksandar Naumov's profile on LinkedIn

... og hvad andre siger om mig

Niels Uth, direktør – Tropa ApS:
Trianglon fik til opgave at udforme logo, visitkort, brochuremateriale og hjemmeside i forbindelse med opstart af min rådgivningsvirksomhed. Der blev givet frie tøjler til løsning af opgaven. Resultatet var enestående og opgaven blev løst med stor grad af professionalisme. Jeg har efterfølgende fået utrolig mange positive tilkendegivelser og ros af både logo, visitkort, brochure og ikke mindst hjemmesiden fra bl.a. samarbejdspartnere, kunder og andre designere. Der er en ”rød tråd” mellem alle løsningerne, som udstråler et professionelt, enkelt og elegant design. Alt fra farvevalg, typografi og de overordnede geometriske strukturer gør designet UNIKT, let genkendeligt og tiltalende. Tilbage står jeg som en super tilfreds kunde, der varmt kan anbefale Trianglon, som garant for højkvalitetsprodukter. Jeg vil til enhver tid vælge Trianglon igen, når der opstår behov for designopgaver.

Carsten Roland, direktør - BC Busines Confidence:
Jeg fik anbefalet Trianglon via eget netværk, og havde på forhånd neutrale forventninger til samarbejdet og resultatet. Men jeg blev meget positivt overrasket, faktisk allerede i starten af vores samarbejde. Min egen erfaring og evner ud i det grafiske er begrænsede, så det var svært at præcisere, hvad jeg gik efter. Lige præcis her, hvor det var allermest vigtigt, bidrog Trianglon uvurderligt. Samarbejdet med Trianglon er simpelthen et skoleeksempel på, hvordan det skal gøres! Netop, at vi var 2 partnere i projektet, som via en fantastisk dialog fik skabt et resultat langt bedre end forventet! Hele projektet og samarbejdet har bare kørt perfekt - med andre ord, så har det har været i ”flow”! Jeg oplever Trianglons evne og vilje til at lave den optimale løsning, som helt unik! Det grafiske udtryk og det samlede resultatet er bare langt over det forventede, Og det skiller sig i høj grad ud fra mængden – præcis som min virksomhed! Jeg sætter stor pris på samarbejdet, og giver med største glæde mine bedste anbefalinger til Trianglon!

Mette Krustrup, E-learningskonsulent - Johnson Controls
Når vi producerer e-learning løsninger til kolleger i Europa og Afrika, er enkelthed og brugervenlighed af afgørende betydning for læringen. Design leveret af Trianglon understøtter til fulde dette formål. En af Trianglons styrker er desuden evnen til at se den konkrete designopgave som en del af en større kommunikationsløsning. Dette – kombineret med et fint organisationstalent og stor håndværksmæssig dygtighed – gør Trianglon til en leverandør, der løfter opgaven og skaber merværdi for kunden.

John Brämer, Manager - E-tech:
Vi søgte en webdesigner til at give vores hjemmeside et nyt professionelt og overskueligt look. Valget faldt på Trianglon.dk, som har løst opgaven med et meget flot resultat til følge. Vi er meget tilfredse med samarbejdet og det færdige resultat. Vi vil varmt anbefale Trianglon til enhver design opgave, som løses på flot og professionel vis.

Martin Jürgensen, direktør - TransMedia:
Trianglon fik opgaven at forbedre designet på transmedia.dk. Formålet var at sitet skulle fremstå mere professionelt og samtidig holdes i elegant og brugervenligt design. Denne opgave løste Trianglon på fornem vis, med gode farvevalg stemningsskabende grafik. Trianglon stod også for design af detaljer som knapper, ikoner mv. og helhedsindtrykket er yderst tilfredsstillende. Flere kunder har oven i købet komplimenteret designet. Vi vil til enhver tid vælge Trianglon igen, hvis der opstår nye designopgaver.

Mads Jørgensen, udvikler - 727 Online
Tailormate as har i samarbejde med Trianglon fået udviklet et nyt interface til vores nye CMS WebMate 5.0 ™. Vi stod for at skulle forny vores applikationsmiljøer på såvel designsiden som programsiden. Derfor tog vi kontakt til Trianglon. Vi skulle bruge noget ekstern inspiration og nogle "nye øjne" på et applikations miljø, vi har kørt gennem 3-4 år. Vi viste Trianglon vores eksisterende applikation og den vej gav dem indblik i vores måde at arbejde på. Med en række krav i hånden gik Trianglon i gang med designfasen, og få dage senere modtog vi et komplet design. Trianglon er en behagelig samarbejdspartner med et godt selvstændigt syn på den pågældende opgave. For os var det vigtigt at have en samarbejdspartner med indblik i GUI design og med nogle selvstændige holdninger dertil. Fra aflevering af projektet til Trianglon, til vi modtog et færdigt produkt, designet i en stil som vi er meget glade for, gik der meget kort tid. En af de store forcer ved at benytte Trianglon som samarbejdspartner er, at man får en professionel indstilling til design, men samtidig et grundigt indblik i brugervenlighed, image og corporate branding.

Johnny Rubin, Bøgh & Larsen KaffeCompagni ApS
Vores tidligere design levede ikke op til dagens krav for brugevenlighed. Med det nye design, fik vi med et slag meget større brugervenlighed og et meget mere overskueligt design for brugeren. Den daglige vedligeholdelse af sitet er også blevet lettet. Når man beslutter sig for at lave sit website helt om fra bunden, har man altid én lille nervøs tanke i baghovedet – kan vores kunder lide designet, for eksempel? Her er vi ovenud tilfredse, da vi har fået mange positive tilbagemeldinger fra både eksisterende og potentielle kunder.

Kathrine Barnekow Rasmussen, produktchef - Naturhesten:
Det nye, æstetiske og brugervenlige design Trianglon har tilført vores hjemmesider, kan tydelig mærkes på omsætningen, og siderne har fået stor ros af vore kunder - de finder dem flotte og brugervenlige.

Dragan Jakovljevic, direktør - Teater Joakim Vujic:
Målsætningen har været moderne og simpelt design, som skulle præsentere indholdet på en overskuelig måde. Vi ønskede et værdigt og tilbageholdende, men samtidig effektivt udtryk, som i sin essens afspejler institutionens ånd. Den leverede designløsning støtter vores ønsker på fremragende vis. Institutionens historie er understreget via de florale motiver, som var typiske for den tid, hvor teatret blev grundlagt. Derudover har designeren også valgt specielle nuancer af grøn og brun, da disse var typiske for den "serbiske" neoklassicistiske periode, hvor teatret gjorde sit gennembrud.
forside
Få mere at vide på min Linked in-profil.
referencer

TRIANGLON

Skt. Anna Gade 23 8000 Århus C

Bank: Middelfart Sparekasse

Konto: 1687 3231150217

CVR: 26 28 98 31

kontakt

Mit navn er Alex.

Jeg har designet siden 2000
og driver denne selvstændige
virksomhed i fritiden, da jeg også er
i fast ansættelse i øjeblikket.

For de organisationer, som kan leve
med mine skæve arbejdstider,
leverer jeg fuldt professionelle
løsninger af høj kvalitet,
til en overkommelig pris.